Diskusní fórum

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Diagnostika WG

Takže ty dva blogy jsou asi od tebe, Ivo, žejo? Našla jsem je, až když jsem napsala tento dotaz do diskuse. A přeptám se ještě: neléčíte se někdo náhodou na imunologii v Motole ?

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Diagnostika WG

Ne nejsou. Našel jsem tyto stránky náhodou. Viděl jsem, že ti nikdo neodpověděl, tak jsem to udělal já. Já jezdím na Karlák.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Diagnostika WG

Ahoj Ivo. I u mmně byla diagnóza WD stanovena po dlouhodobými problémy s uchem. Nyní s tímto problémem žiji více než rok, nemám žádné větší potíže. Rád bych však tento problém s Tebou probral po emailu - myslím tím způsob léčby a další možné příznaky této nemoci. Jsem z Jižních čech, léčím se v CB s výsledky léčby jsem spokojen, ale rád bych .......... můj emaiil fklima@sezanm.cz. Děkuji.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Diagnostika WG

Také jsem z Jižních Čech, ale léčím se v Praze. Bylo by dobré udělat sraz všech lidí s Wegenerem. Přeji hodně zdraví. Blanka

Datum
Vložil
Titulek

Kortikoidy

Chtěl bych se zeptat, jestli při léčbě pomocí kortikoidů člověk opravdu tak rychle přibere a oteče v obličeji?

Datum
Vložil
Titulek

Re: Kortikoidy

jemi 16 v 15 mi našly WG.věřte sem byla nateklá jeko balon a stloustla sem 15 kg za rok sem splaskla ale eště ne ulně jeto podle toho kolik berete kortykojdů já brala 4 dvacíky ale už sem nezhubla

Datum
Vložil
Titulek

WG mi zjistili před rokem a půl a nasadili vysoké dávky prednisonu....75mg/den. Během několika dnů jsem se nepoznala v zrcadle....měla jsem z toho šok. Nepoznávali mě ani známí, ani příbuzní. Po snížení dávek to splaskne, sice ne úplně, ale jste si podobní. Horší je to pak s váhou, ta jde pořád nahoru, pomalu, ale jistě.
Já mám od té doby navíc 14 kg, beru dlouhodobě 10mg prednisonu a tuto dávku mám udržovací, takže ještě nějaká kila určitě nabudou.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Kortikoidy

Tak to já jsem na tom asi dobře, protože beru jen 32mg Medrolu. Je to sice teprve měsíc, ale obličej mi otekl taky.

Datum
Vložil
Titulek

Já jsem začínala s 60 mg Prednisonu denně, teď beru 10 mg denně. Přibrala jsem 8 kg a hrozně otekla v obličeji. Teď je to cca dva roky, co Prednison užívám. V zrcadle se mi zdá, že mi obličej skoro splasknul. Ovšem nesmím se fotit - na fotkách vidím, že to pořád prostě nejsem já....

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Kortikoidy

mám ten samý problém....začínala jsem na 75mg denně a nabrala jsem 15 kg, teď beru 10 mg denně a s tím obličejem to mám úplně stejně.....v zrcadle si připadám normální, ale na fotce nebo videu jsem pořád dost oteklá -:( ..... nerada se fotím

Záznamy: 131 - 140 ze 145

<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.