Diskusní fórum
| Datum | 14.06.2009 |
|---|---|
| Vložil | Veronika |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: WG. |
Ahoj Josefe,
ja jsem taky zacinala z 60 mg. PREDNISONU a ted beru uz jen 10mg.
Pred mesicem mi vymenily ENDOXANU za IMURAN..
Ja se nelecim v Cesku, tak mne to zajimalo, jak je to v Cr. :-)
———
| Datum | 19.11.2008 |
|---|---|
| Vložil | ája |
| Titulek | prosím o kontakt - kde se léčit |
dobrý den, mám k vám všem prosbu, jestli mi můžete prozradit, kde se léčíte s WG. mamce aktuálně diagnostikovali tuto chorobu a teď nevíme na koho se hned obrátit pro kvalitní léčbu. díky moc
———
| Datum | 27.11.2008 |
|---|---|
| Vložil | Tomáš |
| Titulek | Re: prosím o kontakt - kde se léčit |
Já jsem slyšel, že hned po Praze je nejlepší FN Hradec Králové
———
| Datum | 08.12.2008 |
|---|---|
| Vložil | iva |
| Titulek | Re: Re: prosím o kontakt - kde se léčit |
A jaké místo v Praze myslíš ?? Já se léčím v Motole. Ale nemůžu posoudit, jak moc jsou dobří či ne. Nemám srovnání - chodila jsem rovnou tam.
———
| Datum | 08.12.2008 |
|---|---|
| Vložil | ivka |
| Titulek | Re: Re: Re: prosím o kontakt - kde se léčit |
Ještě chci dodat, že jsem v Motole moc spokojená s přístupem lékařů. Věřím jim... Jen nemám srovnání způsobu léčby. Tak jsem to myslela :-)
———
| Datum | 26.01.2009 |
|---|---|
| Vložil | vladˇka |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: prosím o kontakt - kde se léčit |
Ahoj Ivko, manžel je s tímto onemocněním ve Vinohradské nemocnici V Praze a přístup lékařů je výborný. Prostředí je horší.
———
| Datum | 23.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | Vojtěška |
| Titulek | Re: prosím o kontakt - kde se léčit |
Já se léčím ve Zlíně, kde mi nemoc i diagnostikovali.....vlastně jsem asi měla štěstí, protože primář ke kterému teď chodím na pravidelné kontroly se specializuje na imunologické nemoci, ale také to docela trvalo, než na to přišli. Tato nemoc ještě není moc známá, dokonce i někteří obvodní lékaři vůbec nemají tušení o co se jedná.
Kamarádka se léčila ve fakultní nemocnici v Olomouci a doporučila mi, abych se s touto nemocí obrátila na profesora Kolka.....ten se prý těmito nemocemi také zabývá. Zatím jezdím ale pořád do Zlína, protože se cítím dobře..... léčba zabírá..... a Olomouc je pro mně přece jenom víc z ruky než Zlín.
———
| Datum | 26.09.2009 |
|---|---|
| Vložil | Vlasťa |
| Titulek | Re: Re: prosím o kontakt - kde se léčit |
Ahoj Vojtěško, můžeš mi prosím napsat svůj soukromý mejl, jezdím se totiž taky léčit do Zlína. Vlasťa : ptamil@ptamil.com
———
| Datum | 01.10.2008 |
|---|---|
| Vložil | ivka |
| Titulek | Diagnostika WG |
Můžete mi napsat, jakým způsobem se u vás projevila WG a jakými testy jí lékaři potvrdili ??
———
| Datum | 09.10.2008 |
|---|---|
| Vložil | Ivo |
| Titulek | Re: Diagnostika WG |
Dobrý den, Ivko,
hlavním ukazatelem je pozitivní test na ANCA protilátky. WG je aktivní hlavně v ORL oblasti, plicích a ledvinách, ale může to být samozřejmě i jinde. Mně to začalo zánětem v levém uchu.